تزریق چربی در کدام قسمت های صورت انجام میشود؟
یکی از رایج ترین اثرات افزایش سن با گذر زمان روی ظاهر افراد، از بین رفتن حجم بخشهای خاصی از بدن است. اثرات این اتفاق، در افراد مختلف متفاوت است، اما معمولاً در قسمتهایی مانند صورت، سینه و باسن بیشتر مشاهده میشود. پیوند چربی و یا تزریق چربی به صورت به عمل زیبایی گفته میشود، که با برداشتن چربی از برخی از نقاط بدن و تزریق آن به قسمتهای دیگر انجام میگیرد و برای حفظ ظاهر طبیعی قسمتهای آسیب دیده استفاده میشود. تزریق چربی به نواحی مختلف صورت با اهداف مختلفی انجام می شود. در اکثر موارد تزریق چربی برای فرم دهی و زاویه سازی بخش های مختلف صورت و یا بازگردانی حجم از دست رفته کاربرد دارد.
روش تزریق چربی به صورت
زمانی که پوست فرد به دلایل مختلفی نظیر افزایش سن، ژنتیکی، مراقبت نادرست و غیره دچار خشکی میشود، پزشک با برداشت چربی از قسمتی از بدن آن را به صورت فرد تزریق میکند. معمولا چربی مورد نظر از قسمتهایی مانند ران و پهلو که دارای چربی زیادی هستند، برداشته میشود. این چربیها از طریق سوزن های مخصوص وارد بافت پوست صورت شده و مقدار چربی مورد نیاز صورت را تامین میکنند. این سوزنها ممکن است چندین بار وارد پوست شوند که هر بار مقداری چربی به زیر پوست تزریق می شود. سلولهای چربی پس از این که وارد پوست شدند، بلافاصله از طریق خونرسانی جذب بافت های صورت میشوند.
فرایند تزریق چربی به صورت به طور سرپایی تحت بیحسی موضعی انجام شده و نیازی به بیهوشی ندارد. البته، در برخی از موارد اگر بیمار توانایی تحمل عمل را نداشته باشد با تشخیص پزشک تحت بیهوشی قرار میگیرد. برای اینکار تمام آزمایشات لازم باید انجام شود تا پزشک از شرایط جسمی و توانایی بیمار برای عمل بیهوشی مطلع شود.
چه زمانی تزریق چربی به صورت انجام می شود؟
عمل تزریق چربی زمانی انجام میشود که میزان چین و چروک صورت کمی عمیق بوده و افراد قصد پر کردن حجم از دست رفته قسمت هایی از صورت باشند و یا به دنبال ایجاد تقارن در برخی قسمتهای صورت خود باشند.
کاربردها و نواحی تزریق چربی به صورت
- پر کردن چین و چروک اطراف دهان و بینی
- حجمدهی به لبها، برجسته کردن گونه و چانه
- کانتورینگ و زاویه سازی صورت
- برطرف کردن نواحی فرو رفته صورت نظیر گودی زیر چشم و شقیقهها
- محو کردن زخم ها و از بین بردن جای جوش
- جوانسازی پوست
بهتر است برای تزریق چربی به صورت حتما با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین گزینه را برای درمان به شما معرفی کند. معمولا، برخی از چین و چروکهای خفیف صورت نیازی به درمان با روش تزریق چربی نداشته و از طریق سایر روشها مانند تزریق بوتاکس از بین میروند.
نتایج تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟
شما میتوانید انتظار داشته باشید در ناحیهای که پیوند چربی انجام داده اید نرمتر و کاملتر باشد و ظاهر تازه و جوانتری داشته باشد. ممکن است حتی متوجه بهبودی در بافت پوست شوید. پس از تزریق، بخشی از چربی تزریقشده به طور طبیعی توسط بدن جذب میشود و باقیمانده آن معمولاً به طور دائم باقی میماند. ماندگاری تزریق چربی به نواحی مختلف صورت به عوامل مختلفی بستگی دارد مانند محل و نحوه برداشت چربی، کیفیت فرآوری چربی، مهارت پرشک در تزریق چربی و رعایت توصیه های مراقبتی پس از تزریق چربی به صورت توسط بیمار.
عملی که به اسم پیوند میکروگرفت شناخته میشود. گرچه کار پیشرفتهای است اما بهترین روش برای اطمینان از این است که بیشترین مقدار بافت پیوند شده است.
وقتی این کار با موفقیت انجام شود، بافت چربی تزریق شده جریان خون تازهای را از بدن دریافت میکند و از آن تغدیه خود را انجام میدهد. وقتی این کار اتفاق میافتد، نتایج میتوانند حتی دائمی باشند. هر چند ممکن است مقداری چربی جذب نشود، و مجبور به تکرار عمل شوید.
کاشت یا پیوند مو به روشی درمانی گفته میشود که موهای مقاوم به ریزش در بدن یا سر به مناطقی که دچار طاسی و ریزش شدهاند، منتقل میشوند. به این شیوه بهترین روش کاشت مو یا پیوند مو میگویند. کلینیک صدف یکی از مراکز مجهز کاشت موی طبیعی با تراکم بالا میباشد.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
مراحل تزریق چربی
تاریخ انتشار : 1399-06-24تاریخ بروز رسانی : 1402-07-29 -
تزریق چربی
تاریخ انتشار : 1399-01-27تاریخ بروز رسانی : 1403-06-26 -
علت از بین رفتن چربی زیر پوست و درمان آن با پیوند چربی
تاریخ انتشار : 1400-08-30تاریخ بروز رسانی : 1402-08-09 -
رفع چروکهای اطراف لب با تزریق چربی خط خنده
تاریخ انتشار : 1401-09-15تاریخ بروز رسانی : 1402-07-23 -
تزریق چربی به پیشانی
تاریخ انتشار : 1399-04-15تاریخ بروز رسانی : 1402-07-26
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .