مقایسه مزوتراپی و پی آر پی مو
یکی از فاکتورهایی که به شدت در زیبایی فرد تاثیر گذاراست پرپشتی و خوش حالت بودن مو است . برای درمان کم پشتی مو ، ریزش مو و جلوگیری از طاسی روش های مختلفی وجود دارد . مزوتراپی و پی آر پی( PRP ) دو مورد از مهم ترین و پرکاربرد ترین روش های درمان می باشند که در این مقاله به بررسی و مقایسه ی آن ها خواهیم پرداخت .
درمان ریزش مو با روشهای پی آر پی و مزوتراپی در شرایطی که فرد مستعد بهبودی باشد امکان پذیر است. کلینیک صدف اصفهان جزو مراکز تخصصی کاشت و درمان ریزش مو است که متخصصین این مرکز بسته به شرایط شما، بهترین روش را برای درمان ریزش مو پیشنهاد نموده و اجرا می نماید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32240827 - 031 تماس حاصل فرمایید.
پی آر پی ( PRP ) چیست ؟
یکی از روش های درمان ریزش مو پی آر پی است . در این روش از مواد موجود در خون خود فرد استفاده می شود . از طریق روش های سانتریفیوژ مانند مواد لازم از خون فرد استخراج می شود و سپس به پوست سر تزریق می شود . پس از تزریق این مواد به نقاطی که از قبل توسط متخصص مشخص شده اند مواد مغذی به موها رسانده می شود و ریزش مو متوقف می شود و برای رشد مجدد مو تحریک می شود .
در این روش احتمال وقوع عوارض جانبی کم است و عوارض جانبی بسیار خفیفی دارد که می توان به عفونت ، آسیب های بافتی و و احساس درد در محل تزریق اشاره کرد .
روش درمانی پی آر پی برای افرادی که داروهایی برای رقیق شدن خون استفاده می کنند یا سابقه ی مصرف مواد مخدر یا الکل دارند و یا بطور روزانه دخانیات مصرف می کنند مناسب نیست .
مزوتراپی چیست ؟
یکی دیگر از روش های درمان ریزش مو مزوتراپی است . در مزوتراپی مواد لازم برای رشد مو مانند انواع ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنزیم ها ، اسیدها و کلاژن ها به نواحی مشخص شده توسط متخصص تزریق می شود . در اثر تزریق این مواد گردش خون در نواحی تزریق بیشتر می شود و باعث افزایش متابولیسم و ترمیم سلول های مرده می شود . در این روش مواد مغذی که موجب رشد مو می شوند به ناحیه ی مورد نظر تزریق شده اند و نتیجه ی آن به سرعت قابل مشاهده است .
این روش جزو روش های کم خطر محسوب می شود و احتمال وقوع عوارض جانبی در این روش کم است . از جمله عوارض جانبی مزوتراپی کبودی ، قرمزی ، احساس درد و خارش در محل تزریق می باشد . مزوتراپی به افرادی که دارای بیماری هایی همچون دیابت ، ایدز ، هموفیلی ، هپاتیت هستند مناسب نمی باشد .
تفاوت های مزوتراپی و پی آر پی در چیست ؟
تعداد جلسات
برای کامل کردن یک دوره ی درمان مزوتراپی معمولا ۱۰ جلسه نیاز می باشد که به فواصل سه هفته یکبار انجام می شود . پس از انجام این ده جلسه فرد وارد دوره ی بوستر می شود که در این مرحله فرد باید سالانه ۲ الی ۳ جلسه درمان را تکرار کند . اما در روش پی آر پی تعداد جلسات با توجه به ویژگی های فردی و وضعیت ریزش مو در فرد متفاوت است . مدت زمان هر جلسه ی مزوتراپی حدود ۳۰ دقیقه است . هر جلسه پی ار پی حدود یک ساعت بطول می انجامد .
هزینه
هر دو روش مزوتراپی و پی آر پی از نظر هزینه روش های مناسبی محسوب می شوند . تفاوت قیمت در این دو روش به میزان مواد مصرف شده و تعداد جلسات بستگی دارد و در افراد مختلف متفاوت است .
لایه ی پوست که در آن تزریق انجام می شود
در مزوتراپی مواد در لایه ی میانی پوست سر تزریق می شود اما در روش پی آر پی تزریق مواد در تمامی لایه های پوست سر می تواند انجام شود .
تاثیر گذاری
از نظر اثرگذاری هر دو روش مزوتراپی و پی آر پی مطلوب هستند و تغییرات حاصل از انجام آن ها به زودی قابل مشاهده است .
اما در روش پی آر پی نتیجه زودتر نمایان می شود درحالی که برای مشاهده ی تاثیر مزوتراپی باید چند جلسه ی درمان بگذرد .
کم خطر بودن
هر دو روش مورد تایید جامعه ی پزشکی می باشد و استاندار های مورد نیاز را دارا هستند . در پی آر پی به دلیل اینکه مواد تزریق شده از خون خود فرد گرفته شده است احتمال بروز خطر بسیار کمتر است .
در دو روش مزوتراپی و پی آر پی موها تقویت شده و مجددا رشد می کنند اما در مواردی که فرد طاسی کامل دارد این دو روش مفید نخواهد بود . هیچ کدام از دو روش مزوتراپی و پی آر پی را نمیتوان درمانی قطعی برای ریزش مو و رشد موها در نظر گرفت. با استفاده از این دو روش، شما تنها به روند رشد موهای خود و ریشهی آنها کمک می کنید و می توانید به تقویت آنها بپردازید.
کلینیک صدف یکی از مراکز تخصصی پوست در اصفهان است که شما می توانید برای تشخیص و درمان مشکلات پوستی به آن مراجعه نموده و توسط متخصص پوست و مو تحت درمان قرار گیرید. چهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 8 - 32240827 و 32214564 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
درمان ریزش مو با پی آر پی
تاریخ انتشار : 1399-09-10تاریخ بروز رسانی : 1402-07-30 -
تزریق پی آر پی
تاریخ انتشار : 1399-06-20تاریخ بروز رسانی : 1402-07-29
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .