مراحل رشد ابرو بعد از کاشت ابرو طبیعی
کاشت ابرو یکی از روشهایی است که زیبایی را بهصورت دائمی به شما هدیه میدهد. در فرایند کاشت ابرو، موها از نواحی اطراف سر یا کنارههای گوش برداشته شده و در ناحیه ابرو کاشته می شوند، به همین دلیل نتیجهای کاملاً طبیعی خواهند داشت. مراحل رشد ابرو بعد از کاشت، با ریزش ابرو آغاز شده و با تثبیت ابرو به پایان خواهد رسید. ریزش اولیه به این دلیل است که ساقه که بافت مرده حساب میشود دچار ریزش میشود تا ریشه مو به جای صرف انرژی برای تولید ساقه به عملیات انطباق با محیط جدید خود بپردازد. ریزش ابرو بدین دلیل است که ریشه موها در اثر التهاب آن ناحیه دچار شوک شده و پس از رفع التهاب در عرض یک تا دو ماه موهای قبلی مجدداً شروع به رشد میکند. مراحل رشد ابرو بعد از کاشت به این صورت است که بعد از سپری شدن دوران خواب، ابروها بهطور پراکنده شروع به رشد میکنند و بیمار شاهد رویش ساقههای ابرو خواهد بود.
بعد از مدتی این رشد پراکنده، پایان پیدا میکند و همه ابروهای کاشته شده، بهطور منظم رشد یکدستی را خواهند داشت. در ابتدا ممکن است با موهای نازک یا با ضخامت بیشتری مواجه شوید؛ اما بهتدریج، ابروهای کاشته شده، به قطر و ضخامت ابروهای طبیعی و قبلی خواهد شد. مهمترین مزیت کاشت ابروی طبیعی، این است که ابروی کاملاً طبیعی و با قطر و ضخامت ابروی سابق رشد خواهد کرد. در ماه پنجم یا ششم بعد از کاشت، رویش مجدد ابروها شروع میشود که یک بخش دیگر از مراحل رشد ابرو بعد از کاشت است. بعد از گذشت 1 سال از کاشت ابرو، میتوانید شاهد رشد نهایی کاشت ابروی خود بوده و نهایت لذت را ببرید.
اگر از ریزش و کم حجمی ابروهای خود رنج میبرید؛ ما به شما کاشت ابرو در کلینیک صدف را پیشنهاد می دهیم. کلینیک صدف یکی از مجهزترین مراکز کاشت مو و کاشت ریش و سبیل در اصفهان می باشد.
علت ریزش ابروها
دلایل ریزش ابروها ممکن است موارد زیر باشند:
- قرار گرفتن در معرض استرس و اضطراب به مدت طولانی
- استعمال دخانیات و مشروبات حاوی الکل و مواد تخدیر کننده
- استفاده از برخی داروهای خاص نظیر داروهای هورمونی و به خصوص در بانوان
- بارداری و زایمان و شیردهی
- بیماری های خود ایمنی
- رژیم غذایی نامناسب و کمبود پروتئین، آهن، بیوتین و …
- اختلالات غده ی تیروئیدی (پرکار و کم کار شدن آن)
- ریزش ارثی و ژنتیکی
مراحل رشد ابرو
مرحله اول: آناژن
آناژن، مرحله رشد فولیکول های مو است. در طول این مرحله، ریشه موها به سرعت تقسیم می شود و ساقه موها به وجود می آیند. در این مرحله، طول موهای ابرو مشخص می شود. این مرحله بین 30 تا 45 روز طول می کشد.
مرحله دوم: کاتاژن
کاتاژن، مرحله انتقال فولیکول ها است که در پایان دوره آناژن رخ میدهد. مرحله کاتاژن، مو را از تأمین کننده های خون و سلول هایی که موهای جدید را تولید می کنند جدا می کند. در این مرحله، رشد موها متوقف می شود و فولیکول های مو هم جمع تر می شود. کاتاژن در واقع یک مرحله گذار بین دو مرحله اصلی رشد ابروها به شمار می رود. مرحله ای که مقدمه های رسیدن مرحله نهایی این چرخه را فراهم می کند. در این مرحله است که مو در روی سطح پوست به چشم می آید.
مرحله سوم: تلوژن
تلوژن، مرحله استراحت فولیکول ها به شمار می آید و 2 الی 4 ماه فولیکول ها در این وضعیت به سر می برند. تقریباً 14 درصد از کل موها در مرحله استراحت قرار دارند. در طول این زمان موها رشد نمی کنند و همچنان غیر فعال باقی می مانند. در پایان مرحله تلوژن، فولیکول های مو دوباره وارد مرحله آناژن (مرحله رشد) می شوند و در این مرحله موی جدید ساخته می شود. قبل از شروع فعالیت دوباره این چرخه، فولیکول ها مدت سه ماه را در استراحت پشت سر می گذارند.
مزایای کاشت ابرو
- نتیجه این عمل نسبت به تاتو و هاشور بسیار زیباتر و طبیعی تر می باشد.
- دائمی و طبیعی بودن ابرو بعد از عمل ترمیم.
- رشد موهای ابرو با تراکم بیشتر.
- طراحی مناسب ابرو با توجه به شکل هندسی چهره و صورت.
- پوشاندن عیوب و زخم هایی که در ناحیه ابرو وجود دارد.
روش های کاشت ابرو
1- کاشت ابرو به روش FUT
کاشت ابرو به روش FUT روشی است که در آن فولیکول های مو به همراه بخشی از بافت پوست جدا شده و به محل گیرنده منتقل می شود. این روش به صورت جراحی و به کمک تیغ جراحی انجام می شود. پیوند ابرو به این روش به این صورت است که ابتدا به کمک تیغ جراحی یک بافت نواری شکل از روی پوست ابرو که محل پیوند ابرو است برداشته شده و کنار گذاشته می شود. در ادامه بافتی از پوست از محلی که دارای موهای پرپشت است، جهت کاشت ابرو طبیعی، برداشته می شود. این بافت نیز به صورت نواری و به کمک تیغ جراحی برداشته می شود. دلیل اینکه این بافت را جهت پیوند ابرو از مناطق پرپشت بر میدارند این است که این مناطق به قدر کافی حاوی فولیکول هایی که باعث رشد مو می شوند هستند. در نهایت بافت اهدا کننده حاوی فولیکولها را روی محل گیرنده در ابرو منتقل کرده و پیوند می زنند. پس از اینکه پیوند گرفت، فولیکول های مو در محل پیوند شروع به رشد کرده و تقریباً بعد از حدود 6 ماه علائم ظهور ابروهای جدید طی روند پیوند ابرو را مشاهده خواهید کرد.
2- کاشت ابرو به روش FUE
کاشت ابرو به روش FUE روش جدیدتری است که ایرادهای روش قبلی کاشت ابرو طبیعی را بهبود می دهد. کاشت ابرو به روش FUE بدون خونریزی و حتی بدون جراحی انجام می شود، بنابراین این روش کاشت ابرو روش مناسبتری جهت کاشت ابرو است. در کاشت ابرو طبیعی به روش FUE دیگر نیاز نیست که بافت پوست سر جدا شود. در این روش از پیوند ابرو از هیچ عمل جراحی استفاده نمی شود، بلکه در این روش تنها خود فولیکول های مو از محل اهدا کننده گرفته شده و به محل گیرنده انتقال می یابد. در این روش از کاشت ابرو طبیعی، ناحیه ای پرپشت روی بدن را انتخاب می کنند و به کمک یک پنس یا گیره مخصوص، فولیکول ها را از این محل برمیدارند. در واقع پزشک، تنها یک برش بسیار ریز روی بافت اهدا کننده ایجاد کرده و فولیکول ها را به کمک یک گیره کوچک برمیدارد. در ادامه پزشک باید فولیکول ها را به محل گیرنده در ابرو منتقل کند.
3- روش کاشت ابرو SUT
روش کاشت ابرو SUT زیر مجموعه روش کاشت FIT یا همان FUE است. از طریق روش SUT که احتمال آسیب به فولیکولهای مو در آن کمتر است میتوان در زنان و مردان در سنین مختلف استفاده کرد؛ چراکه پزشک در این روش به جای هولدر دستی از دستگاه برای جدا کردن فولیکولها استفاده میکند. درد و خونریزی ناشی از این روش بسیار جزئی میباشد؛ چرا که دستگاه با دقت و ظرافت بیشتری فولیکول مو را از سر جدا میکند.
مراقبت های قبل ازکاشت ابرو
یکی از نکاتی که قبل از عمل زیبایی کاشت ابرو باید به آن توجه کرد، آمادگی متقاضی قبل از کاشت خواهد بود. حتماً درباره مشکلات و داروهای مصرفی خود قبل از انجام پیوند ابرو طبیعی به پزشک خود اطلاع دهید. در زیر به تعدادی از مراقبت های قبل از پیوند ابرو اشاره شده است:
- بعد از تأیید نهایی پزشک برای انجام پیوند ابرو از مصرف آسپیرین و یا هرگونه داروی رقیق کننده خون خودداری نمایید.
- از مصرف نوشیدنی های الکلی و سیگار یک روز قبل از کاشت ابرو خودداری نمایید؛ زیرا می توانند بر کاهش کارآیی بیهوشی موضعی و همچنین کاهش جریان خون به پوست اثر بگذارد. همچنین سیگار میتواند بر تنگ شدن عروق خونی و ضعف رشد ابروهای پیوند شده مؤثر باشد.
- در روز انجام عمل زیبایی کاشت ابرو طبیعی توصیه میشود تا پیراهن دکمه ای و یا لباس یقه گشاد بپوشید.
- قبل از انجام عمل پیوند دوش گرفته و بهداشت شخصی خود را رعایت نمایید.
مراقبت های بعد از کاشت ابرو
مراقبت های پس از کاشت ابرو بسیار با اهمیت بوده و باید رعایت شوند. یکی از مراقبت های پس از کاشت ابروهای طبیعی، تمیز و عاری نگه داشتن ابروهای خود از هرگونه خاک و باکتری برای جلوگیری از عفونت، تحریک و التهاب خواهد بود. بعد از انجام پیوند ابرو طبیعی بهتر است از دست زدن، مالش و فشار وارد کردن به ابروهای خود خودداری فرمایید؛ زیرا باعث افزایش ریزش ابروهای کاشته شده خواهد شد. همچنین بهتر است پس از عمل کاشت، ابروهای خود را مرطوب نکرده و تا چند روز از لوازم آرایشی استفاده نکنید. بهتر است از یک پماد ضد باکتری پس از هر بار پاک کردن، استفاده نمایید. پماد علاوه بر اینکه باعث بهبود میشود، بلکه موجب نرم کردن و صاف کردن پوست نیز خواهد شد.
کاندید نامناسب کاشت ابرو
- افرادی که از نظر جسمی وضعیت سلامت خوبی ندارند و به بیماری هایی مانند دیابت، مشکلات قلبی و فشار خون بالا مبتلا هستند.
- افرادی که دچار اختلال انعقاد هستند و داروهای ضد انعقادی مصرف می کنند.
- افرادی که به داروهای بیحسی موضعی حساسیت دارند.
- افرادی که بیماری های خاصی دارند و داروهای خاصی مصرف می کنند که موهای آنها به صورت موقتی می ریزد.
هزینه کاشت ابرو
کاشت ابروها با توجه به اینکه یک روش ماندگار است، هزینهی بالایی ندارد؛ اما تعیین این هزینه به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتوان آنها را شامل موارد زیر دانست:
- تکنیکی که کاشت ابرو به کمک آن انجام میگیرد، هزینههای متفاوتی در بر دارند.
- کلینیکی که پیوند ابرو در آن انجام میگیرد. با توجه به این که هر کلینیک دارای امکانات و خدمات دهی متفاوتی است، ممکن است هزینههای آنها تفاوتهایی با هم داشته باشد.
- مهارت و تجربهی پزشک در تعیین هزینه اهمیت دارد.
- تعداد گرافت مو که باید از سر برداشته شود و در ناحیهی ابرو کاشته شود. این مورد بسته به سطحی از ابرو است که خالی شده است.
- شرایط بیمار که ممکن است بسته به سلامت فردی دارای حساسیتهایی باشد و باید مراقبتهای بیشتری در حین عمل کاشت ابرو از او به عمل آید.
عوارض جانبی کاشت ابرو
در بررسی معایب کاشت ابرو میتوان به مواردی متعدد اشاره نمود؛ زیرا ابرو جزء نواحی نزدیک و مهم به چشمها میباشد و مسلماً تحت تأثیر مستقیم این نوع جراحی قرار میگیرد و برای آنکه به میزان قابل توجهی از خطرات و معایب کاشت ابرو کاسته شود لازم است توسط پزشک مربوطه انجام گردد.
- ممکن است ابرو حالت طبیعی نداشته باشد و مورد رضایت مخاطب قرار نگیرد.
- عدم قرینهسازی کاشت ابرو (قابل ترمیم خواهد بود).
- در صورت عدم رعایت بهداشت و یا عدم تخصص در کاشت، بروز مشکلاتی مانند عفونت، التهاب شدید، تورم و غیره ایجاد شود.
- مشکل بینایی
- احتمال تورم و درد در هنگام تزریق بیحسی
کلینیک پوست و لیزر صدف یکی از بهترین مراکز تخصصی پیوند چربی در اصفهان است که با تکیه بر مهارت، تجربه و دانش بالا، کم عارضه ترین، ماندگارترین و مطلوب ترین نتایج افزایش حجم و فرم دهی با تزریق یا پیوند چربی را برای شما رقم می زند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای درج شده در انتهای صفحه تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
مراحل کاشت ابروی طبیعی؛ مشاوره و هزینه
تاریخ انتشار : 1399-02-14تاریخ بروز رسانی : 1403-08-06 -
مراحل کاشت ابرو
تاریخ انتشار : 1400-01-23تاریخ بروز رسانی : 1402-08-01 -
نکات پیوند ابرو
تاریخ انتشار : 1399-04-13تاریخ بروز رسانی : 1402-07-26 -
آیا ابروهای کاشته شده میریزند؟
تاریخ انتشار : 1400-09-07تاریخ بروز رسانی : 1402-08-09 -
آیا کاشت ابرو دائمی است؟
تاریخ انتشار : 1399-12-18تاریخ بروز رسانی : 1402-08-01
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .