لیزر الکساندرایت سایناشور الیت پلاس بهتر است یا کندلا؟
یکی از موضوعات مهمی که در زیبایی و البته بهداشت افراد وجود دارد حذف موهای زائد است. از آنجا که موها با سرعت زیادی رشد میکنند اشخاص نیز باید به صورت مداوم درگیر از بین بردن آنها به روشهای متفاوتی باشند. خوشبختانه در سالهای اخیر با روی کار آمدن دستگاههای لیزر مانند کندلا و سایناشور این مشکل رفع موهای زائد نیز تا حد بسیار زیادی برطرف شده است. روش لیزر موهای زائد به این صورت است که اشعه ی نوری لیزر بر پوست تابانده می شود و با از بین بردن فولیکول موی آن قسمت موجب از بین بردن موها می شود. هرکدام از این دستگاهها مزایا و معایبی دارند و برای افرادی با رنگ پوست مختلف، مناسب اند. در نظر داشته باشید که بهترین دستگاه لیزر باید با توجه به شرایط و ویژگی های پوست و موهای شما انتخاب شود. تفاوتهایی بین عملکرد و مشخصه های کاربردی این دو دستگاه وجود دارد که با بررسی دقیق این تفاوت ها شما را به انتخابی دقیق و روشن بین دستگاه لیزر سایناشور یا کندلا خواهیم رساند.
کلینک پوست و لیزر صدف ارائه دهنده خدمات تخصصی رفع موهای زائد در اصفهان می باشد. در این مرکز امکان استفاده از به روزترین دستگاه های لیزر موهای زائد، از جمله لیزر سایناشور توسط کادری زبده، زیر نظر متخصص پوست برای مراجعین محترم فراهم گردیده است. با توجه به این امکانات، رفع دائمی موها در حداقل جلسات و بدون ایجاد عوارض صورت می پذیرد. جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 32240827-031 و 32214564-031 تماس حاصل فرمایید.
مزایای لیزر سایناشور
- بسیاری از مراجعین بر این نظر بوده اند که سایناشور بسیار کم درد است.
- خنک کننده ای که این دستگاه دارد باعث می شود که پوست مراجعه کننده ملتهب نشود که این امر باعث شده که مراجعه کنندگان در طول درمان راحت باشند.
- لیزر سایناشور به طور مستقیم فولیکول مو را مورد هدف قرار می دهد و آن را از بین می برد و از این لیزر می توان در تمامی نواحی بدن از جمله، صورت، زیر بغل، دست، پا، کمر، بیکینی، بالا تنه و … به کار می رود.
- مدت زمان درمان با توجه به ناحیه ایی که قرار است مورد تغییر قرار بگیرد متفاوت است و ممکن است 5 دقیقه و یا یک ساعت طول بکشد و حداقل 6 جلسه برای انجام این امر لازم است هرچند که برای همه افراد یکسان نمی باشد.
- از ویژگی های خوب سایناشور می توان به این موضوع اشاره کرد که به هیچ مواد مصرفی نیاز ندارد. سیستم خنک کننده این لیزر به صورت همزمان کار می کند و هیچ تداخلی در کار کرد لیزر ندارد.
مزایای لیزرکندلا
- مهم ترین ویژگی آن این است که همه افراد با انواع نوع پوستی می توان از آن استفاده کنند.
- این لیزر می تواند حتی موهای نازک و روشن را نیز حذف کند.
- یکی از مهم ترین ویژگی های الکساندرایت می توان به میزان نفوذ آن به پوست اشاره کرد.
- کندلا در جلسات کمتری مراجعین را درمان می کند.
- کندلا را نیز می توان در درمان پر مویی یا سندرم آمبراس توصیه می شود.
عملکرد لیزر موهای زائد
دستگاه لیزر مو با متمرکز کردن پرتو های نوری، اشعه ی لیزر را به سطح پوست می تاباند. این اشعه با جذب شدن توسط رنگدانه موجود در ریشه ها و فولیکول های مو و ایجاد حرارت، آنها را می سوزاند و با تکرار این کار در چند مرحله، کم کم رشد مو در آن ناحیه متوقف می شود. تکنسین لیزر برای این منظور دستگاه را روی ناحیه ی تحت درمان قرار داده و با فشار دادن کلیدی اشعه های لیزر را عملا به سطح پوست شلیک می کند. هر بار فشار دادن این کلید و هر بار شلیک اشعه به سطح پوست را یک شات می گویند. فرکانس یا تعداد شات در ثانیه نیز به تعداد تخلیه انرژی لیزر روی سطح پوست یک ناحیه از بدن در یک ثانیه گفته می شود.
مقایسه سایناشور و کندلا
سیستم خنک کننده
امروزه سیستم های خنک کننده دینامیکی پیشرفته ای که بر روی دستگاه لیزر سایناشور یا کندلا وجود دارد باعث شده است که این معضل بر طرف شده و شما هیچ حسی از گرما و سوزش را روی پوست خود احساس نکنید. سیستم خنک کنندهی کندلا بسیار مؤثر و برای کاهش درد و سوزش در زمان انجام لیزر در نظر گرفته شده است. تا جایی که هیچگونه گرما و سوزش روی پوست خود احساس نکرده و دیگر نیازی نیست قبل از لیزر موهای زائد، از کرم بیحس کننده استفاده کنید. انتخاب بین دو سیستم خنک کننده دینامیک و با کیفیت کندلا (DCD) یا خنک کننده های هوای تنظیم دستی (ACC) در این دستگاه امکان پذیر است. سیستم خنک کننده (ACC) قادر است جریان هوای شدیدی را در دمای مشخص روی ناحیه مورد نظر بدمد و سیستم خنک کننده (DCD) نیز می تواند یک جریان خنک از کریوژن را چند میلی ثانیه قبل و بعد از تابش لیزر روی محل مورد نظر اسپری کند.
سیستم خنک کننده سایناشور از سیستم باد سرد فشرده استفاده میکند که به جای کپسول اسپری گاز استفاده میشود و برای دارندگان این دستگاه مقرون به صرفه تر خواهد بود چرا که نیازی به تعویض مداوم کپسول های باد سرد نخواهند داشت. سایناشور از سیستم خنک کننده آلمانی به نام زیمر (Zimmer) استفاده میکند که به ادعای کمپانی، به دلیل سادگی سیستم خنک کننده، باعث هنگ کردن دستگاه لیزر نخواهد شد.
هندپیس های تماس با پوست
هندپیس یا همان دسته دستگاه لیزر که مستقیماً با سطح پوست شما در ارتباط هستند، میتوانند اصلی ترین عامل انتقال بیماری های پوستی همچون قارچ پوستی ، زگیل و باکتری باشند. هندپیس لیزر کندلا یک نوآوری واقعی به شمار می آید که تمام نگرانی های شما در رابطه با پاکیزگی و استریل بودن و عدم انتقال بیماری های پوستی را رفع میکند؛ چرا که این هندپیس قابل تعویض بوده و برای هر متقاضی یک هندپیس اختصاصی در نظر گرفته میشود تا مانع انتقال بیماری های پوستی شود. حال آنکه در بقیه دستگاه های لیزر که هندپیس قابل تعویض ندارند، متصدی دستگاه باید هندپیس را به خوبی ضد عفونی و استریل نماید که در غیر این صورت عواقب بهداشتی متعددی در پی خواهد داشت.
هندپیس لیزر سایناشور بسیار سبک و کاربردی میباشد؛ ولی غیر قابل تعویض است. از این رو کمپانی سایناشور قطعه پلاستیکی سر هندپیس که با پوست شما برخورد مستقیم دارد را حذف نموده تا سر این هندپیس که از جنس استیل میباشد با راحتی و اطمینان بیشتری ضد عفونی و استریل شود. نقطه ضعف این هندپیس این است که نیازمند دقت و توجه کامل اپراتور برای ضدعفونی کردن کامل و اصولی هندپیس میباشد که در غیر این صورت عواقب بهداشتی و پوستی در پی خواهد داشت.
طول موج
یکی از اصلی ترین پارامترهای تعیین کننده سطح عمکرد هر دستگاه لیزر، میزان طول موجی است که توسط دستگاه سایناشور یا کندلا تولید میشود. پوست انسان در مقابل بازه مشخصی از طول موج پاسخ مقاومتی دارد که اگر دستگاه لیزر طول موجی غیر استاندارد ایجاد کند موجب بروز التهاب، سوزش، خارش، سوختگی و در برخی موارد تاول های پوستی و زیر پوستی خواهد شد.
طول موج لیزر کندلا معادل 755 نانومتر است و به علت عمق نفوذ بالا، بسیار سریع و دقیق بر روی فولیکولهای مو که سلول بنیادی مو شناخته میشوند تأثیر گذاشته و با از بین بردن آنها بدون آسیب زدن به سلولها و بافتهای دیگر، در تعداد جلسات کمتری شما را به نتیجه دلخواه و مطلوب میرساند.
طول موج لیزر سایناشور معادل 1064 نانومتر است و میتواند تأثیر گذاری بیشتری روی موهای نازک و کمرنگ نیز داشته باشد و بر روی پوست های تیره و برنزه نیز عملکرد مناسبی خواهد داشت. این طول موج ممکن است برای پوست های نازک و همچنین پوست های حساس مناسب نباشد. چرا که این پوست ها گاهی نسبت به طول موج های قوی تر از 755 نانومتر واکنش های التهابی از خود نشان میدهند.
تفاوت لیزر سرد و گرم
- دردناک بودن درمان در لیزر گرم
- سوختگیهای شدید و ایجاد لکهای قهوهای مقاوم در لیزر گرم
- تعداد جلسات درمان
مهمترین دغدغه پزشکان در درمان موهای زائد با لیزر، جلوگیری از عوارض جانبی نظیر سوختگی میباشد به همین دلیل معمولاً در لیزرهای گرم که تا به حال استفاده شده انرژی دستگاه پایینتر از حد نیاز تعیین میگردد که عدم موفقیت را در پی خواهد داشت و نیاز به جلسات بیشتر را پدید میآورد.
- از بين نرفتن كامل مو و کرکی شدن موها
متأسفانه این اتفاق در اکثر سیستمهای لیزر شامل الکس، لیزر اندی یاگ و دایود رایج است. موها پس از درمان از بین نرفته و به دلیل آسیب به ریشه مو تبدیل به موهای نازک و کرکی میشوند که در سیستم الکس کوترا علاوه بر اینکه ریشه مو کاملاً از بین میرود، از این لیزر میتوان جهت درمان موهای نازک و کرکی هم استفاده کرد و تأثیرات شگفتانگیز آن را مشاهده کرد.
- قابلیت درمان بر روی پوستهای تيره
امکان درمان بر روی پوستهای بسیار روشن مانند اروپاییها با اکثر لیزرها فراهم میباشد. الکس سرد بهترین انتخاب درمان برای پوستهای تایپ 3 و 4 که اکثر مردم ایران را شامل میشود.
- عدم قابليت استفاده از لیزر در پوستهای برنزهشده
پوست برنز به دلیل تحریک بیشازحد رنگدانه پوست بالاترین ریسک سوختگی را دارد و احتمال ایجاد آسیب به سلولهای رنگدانه ساز و ایجاد لک های سفید را ایجاد مینماید. به همین دلیل تمامی مرکزها از لیزر کردن پوست آفتابگرفته و سولاریم رفته خودداری میکنند. تنها لیزری که در دنیا مجاز به استفاده بر روی پوستهای برنزه با سولاریم یا آفتاب است، لیزر سرد میباشد که در این سیستم بهصورت منحصربهفرد، قابلیت درمان بر روی پوستهای برنزه را فراهم نموده است.
تعداد جلسات لیزر سایناشور و کندلا
تعداد جلسات لازم برای هر فرد بستگی به نوع مو و پوست شخص و این که بخواهد کدام منطقه را تحت درمان قرار دهد دارد. علاوه بر این از آنجا که مناطق مختلف بدن، چرخه رشد موی خاص خود را دارند، بنابراین رفع دائمی موها در هر منطقه بستگی به این دارد که فولیکولها در زمان درمان در چه فازی قرار داشته باشند. ممکن است نیاز باشد 4 تا 8 جلسه درمان انجام شود.
عوارض جانبی لیزر الکساندرایت کندلا
- تورم خفیف، به علت از بین بردن فولیکولهای مو ایجاد میشود.
- قرمز شدن، به علت گرم شدن و داغ شدن پوست رخ میدهد، البته در لیزرالکساندرایت کندلا به علت وجود سیستم خنک کننده با اسپری کریوژن قرمزی کمتر دیده میشود.
- جای سوختگی
- پوستهپوسته شدن، این عارضه خیلی کم در افراد مشاهده میشود بیشتر در افرادی که پوست خشک دارند دیده میشود.
- تغییر رنگ پوست، یا تغییر رنگدانه ها که موقتی است.
عوارض جانبی لیزر سایناشور
بعد از درمان وجود نخواهد داشت، البته ممکن است پوست قرمز شود که کاملاً طبیعی است. این قرمزی ممکن است تا بیست و چهار ساعت دوام یابد.
عوارض لیزر سایناشور در مقایسه با کندلا
دستگاه سایناشور متأسفانه به دلیل طول موج بالا موجب سوختگی پوست می شود. سری این دستگاه با توجه به نوع طراحی ظاهری آن دقت دستگاه الکساندرایت کندلا را ندارد.
همشهریان گرامی ! برای دستیابی به بهترین نتایج درمان بیماریهای پوستی ، حتما به متخصص پوست در اصفهان مراجعه نمایید. زیرا با بکارگیری نادرست و غیر اصولی این روشها توسط افراد غیر متخصص، نه تنها مشکلات کاهش پیدا نمی کند؛ بلکه ممکن است دچار عوارضی شوید که به سادگی رفع نشوند.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
لیزر موهای زائد آقایون
تاریخ انتشار : 1399-05-09تاریخ بروز رسانی : 1402-07-29 -
عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟
تاریخ انتشار : 1400-02-16تاریخ بروز رسانی : 1402-08-02 -
آیا لیزر موهای زائد خطرناک است؟
تاریخ انتشار : 1399-06-28تاریخ بروز رسانی : 1402-07-29 -
آیا لیزر موهای زائد باعث زگیل تناسلی میشود؟
تاریخ انتشار : 1400-11-17تاریخ بروز رسانی : 1402-08-10 -
قیمت هر جلسه لیزر سایناشور برای رفع موهای زائد
تاریخ انتشار : 1401-06-19تاریخ بروز رسانی : 1402-07-24
نظرات کاربران درباره این مطلب :زندی [ 1402-08-25 ]
من برای فول بادی از لیزر کندلا استفاده کردم خیلی تجربه خوبی بود و عالی جواب داد
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .