مزونیدلینگ بهتر است یا میکرونیدلینگ؟
پوست بر اثر عوامل مختلف داخلی و خارجی دچار مشکل می شود. در این بین استفاده از برخی روش های درمانی جهت بهبود این آسیب ها ممکن است تا حد زیادی در زندگی ما تأثیرگذار باشد. مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ از جمله روشهای مدرنی است که با هدف جوانسازی و زیباسازی پوست به وجود آمدهاند. این روشها تا حدودی مشابه هم هستند و هر دو باعث بهبود رنگ و بافت پوست، از بین بردن چین و چروک ها و لکه های پوستی و… میشوند؛ ولی اینکه کدام روش برای شما بهتر است و اثر بخشی بالاتری دارد به تشخیص پزشک شما بستگی دارد.
در هر دو روش درمان میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ از تکنیکهای نیدلینگ یا سوزن زدن استفاده میشود؛ اما این دو روش تفاوتهای مهمی با هم دارند که از آن جمله میتوان به طول سوزن مورد استفاده، عمق نفوذ در پوست و سرعت تحویل داروها حین درمان اشاره کرد. مزونیدلینگ نتایج میکرونیدلینگ را به سطح بالاتری ارتقا میدهد و مشکلات پوستی خاص را با اطمینان هدف میگیرد. بهطور کلی میتوان گفت که مزونیدلینگ همان مزایای میکرونیدلینگ را به اضافه مزایای ویژه حاصل از تزریق سرم مزوتراپی ارائه میدهد، بنابراین مزونیدلینگ ترکیبی از دو درمان مؤثر میکرونیدلینگ و مزوتراپی است که پوست را بسیار بهتر از هر یک از این درمانها جوان میکند.
بهبود پوست با میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ در کلینیک صدف اصفهان توسط متخصص پوست انجام میشود؛ و به دلیل بکارگیری تکنیک صحیح این روشها، با کمترین عوارض همراه میگردد. اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید؛ میتوانید از طریق تماس با شماره های 32240827-031 و 32214564-031 با کارشناسان این مرکز در ارتباط باشید.
مزونیدلینگ
مزونیدلینگ ترکیبی از مزوتراپی و میکرونیدلینگ میباشد که در این روش، کوکتلهای مزوتراپی به عمق لایه پوست یعنی مزودرم نفوذ کرده و درمان انجام میشود. مزوندیلینگ با دستگاه مزوگان یا درماپن قابل انجام میشود که عمق نفوذ سوزن و تعداد سوراخهای ایجاد شده در سطح پوست است و کوکتلهای مزوتراپی به عمق پوست ارسال میشوند. در مزونیدلینگ از سرم های قوی و مقوی برای پوست استفاده میشود که علاوه بر لیفت به تغذیه پوست و تأثیر آن بر روی سلولهای پوست کمک میکند.
روش انجام مزونیدلینگ
برای انجام مزونیدلینگ پوست از سیستم سوزنی دیجیتال استفاده میشود. این دستگاه دارای تعداد زیادی سوزنهای ریز و بسیار ظریف است که داروهای مخصوص از طریق آنها به پوست تزریق میشوند. پیش از شروع درمان با این روش، پزشک با استفاده از پمادهای بیحسی یا بعضی داروها محل درمان را بیحس میکند. پس از مرحله بیحسی، کوکتلهای مزوتراپی در سیستم سوزن دیجیتال قرار میگیرند. پزشک با توجه به سن بیمار، نوع پوست، میزان آسیب و محل درمان مقدار دارو و عمق نفوذ سوزنها را تنظیم میکند. همچنین مدتزمان درمان نیز با توجه به همین موارد تعیین میشود. پس از قرار دادن این سیستم بر روی پوست، سوزنها وارد پوست شده و معمولاً در ناحیه میانی درم و اپیدرم قرار میگیرند. محل ورود و قرارگیری سوزنها در این روش میکروپانچ نامیده میشود که از طریق آن داروها وارد پوست میشوند. ورود این داروها به پوست باعث تحریک کلاژنها و رفع اثرات پیری پوست میشود.
مزایای مزونیدلینگ
- از بین بردن فرورفتگی ها، برجستگی ها و چین وچروک ها
- برطرف کردن جای جوش و اسکار قدیمی
- جوانسازی پوست
- تولید کلاژن
- رفع ترک های پوستی ناشی از بارداری و لاغری های سریع
- جمع شدن و افزایش الاستیسیته پوست
- افزایش انعطاف پذیری و کشسانی پوست
- ترمیم زخم های قدیمی
- بر طرف کردن سوختگی های قبلی
- افزایش نفوذ کرم ها و ویتامینه ها در پوست تا ۹۰%
- کم رنگ کردن و رفع لک های سطحی پوست
- افزایش خونرسانی به پوست
- نفوذ به عمیق ترین لایه پوست
عوارض جانبی مزونیدلینگ
مانند هر شیوه درمانی دیگر که در زمینه زیبایی انجام می شود، مزونیدلینگ نیز ممکن است عوارضی داشته باشد که بسته به شرایط هر فرد می توانند متفاوت باشند. معمول ترین عوارضی که پس از مزونیدلینگ در بیماران مشاهده می شود به شرح زیر است:
- قرمز و متورم شدن خفیف نواحی که درمان شده اند.
- تیرگی و پوسته پوسته شدن نقاط تحت درمان در بازه زمانی بین ۷ الی ۱۰ روز
میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ نوعی درمان است که طی آن از سوزنهای کوچکی برای ایجاد سوراخهای بسیار کوچک بر روی پوست استفاده میشود. این نقاط بسیار کوچک باعث میشود که فرایند ترمیم زخم در بدن تحریک شده و سلولهای پوستی تجدید شوند. با بازسازی پوست فرایند تولید کلاژن و الاستین تحریک میشود. همچنین این روش میتواند به رفع دیگر مشکلات پوستی مثل جای زخم، لکههای تیره و آفتابسوختگی و علائم پیری پوست کمک کند.
روش انجام میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ به این صورت است که در ابتدا با استفاده از دستگاهی که دارای چندین سوزن فوق ریز است، با پوست صورت تماس پیدا می کند و مقدار معینی فشار روی پوست، هنگام کشیده شدن ایجاد می کند. از آنجایی که سوزن ها بسیار کوچک هستند، درد خاصی بر روی پوست احساس نمی شود. زمانی که روی پوست با استفاده از دستگاه، چندین روزنه و زخم به حالت منظم و با پراکندگی یکسان ایجاد شد، سرم و مواد مزوتراپی و درمانی وارد منافذ پوست می شوند. برخی اوقات پیش از ایجاد روزنه ها و خراش ها روی پوست یک سرم پوستی حاوی موادی مانند ویتامین C اسید هیالورونیک و … روی پوست مالیده می شود تا روند کلاژن سازی و ساخت الاستین و ترمیم پوست موفقیت آمیز تر انجام بپذیرد.
مزایای میکرونیدلینگ
- یکی از مهم ترین مزایای میکرونیدلینگ استفاده از فرآیند ترمیم طبیعی خود بدن جهت درمان عملکرد و ساختار پوست است.
- پس از انجام میکرونیدلینگ، ظاهر پوست به سرعت ترمیم شده و فرد به راحتی می تواند به فعالیت های روزمره خود بپردازد.
- بهبود پوست در مدت زمان کمی پس از درمان با میکرونیدلینگ کاملاً قابل مشاهده است.
- میکرونیدلینگ بدون درد و خونریزی است و عوارض جانبی ندارد.
- میکرونیدلینگ نسبت به سایر روش های درمانی مقرون به صرفه تر است.
- به دلیل بسته شدن سریع منافذ پوست، امکان عفونت در روش میکرونیدلینگ بسیار کم است.
- این تکنیک را میتوان در همه بیماران با هر رنگ پوست بکار برد.
عوارض جانبی میکرونیدلینگ
- پوست تا چند روز دچار قرمزی و التهاب می شود.
- باید توجه شود که بیمار، قبل از انجام میکرونیدلینگ دچار عفونت فعال در هیچ نقطه ای از بدن نباشد. انجام میکرونیدلینگ موجب تشدید عفونت های فعال بدن می شود.
- اگر میزان فشار وارده از سمت پزشک، بیش از اندازه باشد ممکن است موجب تیرگی پوست شود.
مزونیدلینگ بهتر است یا میکرونیدلینگ؟
میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ با این که اندکی با هم تفاوت دارند؛ اما هر دو برای ایجاد تغییر در وضعیت ظاهری صورت طراحی شده اند. این فرایند ها با ایجاد زخم های کوچک یک پاسخ التیامی در بدن ایجاد کرده که در نتیجه آن تولید کلاژن و الاستین افزایش می یابد. میکرونیدلینگ با استفاده از سوزن های ظریف سوراخ های کوچکی در پوست ایجاد می کند. در حالی که این سوراخ ها بسیار کوچک هستند؛ اما می توانند توانایی های التیامی پوست را به کار گیرند. در مزونیدلینگ سوراخ های ایجاد شده با هدف ایجاد مسیری جهت جذب مستقیم محصولات مراقبتی پوست انجام می شود.
با این روش، محصولات مراقبتی موضعی یا تزریقی به محل مورد نظر وارد شده و بیشترین تأثیر را ایجاد می کنند. تفاوت اصلی بین میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ عمق ورود سوزن به پوست است. میکرونیدلینگ در عمق بیشتری از پوست فرو رفته و پاسخ را از لایه های عمیق تری تحریک می کند. از سوی دیگر، مزونیدلینگ با استفاده از درماپن انجام شده و چندان در پوست عمیق نمی شود. با این که سوراخ های ایجاد شده در این روش کم عمق تر هستند؛ اما امکان نفوذ محصولات پوستی را به لایه های سطحی داده و علاوه بر جذب عمیق تر ایجاد تغییر را ممکن می کنند.
کلینیک تخصصی پوست صدف در اصفهان ، آماده ارائه خدمات جوانسازی و رفع شلی و افتادگی پوست به شما مراجعین محترم میباشد. در این مرکز انواع روشهای نوین جوانسازی، اعم از لیزرها و متدهای مختلف، به کار گرفته میشود؛ تا پوستی شاداب و با طراوت را به شما هدیه نماید. لطفاً جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر شماره های 32240827-031 و 32214564-031 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031
نظرات کاربران درباره این مطلب :مهرسانا [ 1403-05-05 ]
ببخشید تهران نیستید؟
محمد ذاکر [ 1402-08-23 ]
سلام خسته نباشید برای درمان با میکرونیدلینگ جای جوش چند جلسه باید بیام
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .