تزریق چربی
یکی از نشانه های پیری، کاهش حجم صورت و سایر بافتهای بدن است. با افزایش سن به آرامی بالشتکهای چربی که در بخشهای مختلف بدن قرار دارند، تحلیل میروند و باعث استخوانی شدن ظاهر اندام و افزایش عمق خطوط و چین و چروک ها میشود. روشهای زیادی بر جبران حجم از دست رفته، رفع چین و چروکها و به طور کلی جوانسازی پوست وجود دارد. تزریق چربی یکی از بهترین و موثرترین روشهای جوانسازی و حجمدهی به پوست است که در سالهای اخیر تا حد زیادی مورد اقبال واقع شده است. در تزریق چربی از چربیهای خود بدن استفاده میشود. اثرات آن ماندگاری بیشتری دارند و بافتهای بدن واکنش بدی به چربیهای تزریقی نمیدهند.
عوامل تاثیرگذار در تزریق چربی
- انتخاب محلی که مناسب برای دریافت چربی است.
- میزان عروق و تحرک محل گیرنده چربی.
- میزان تماس بافت چربی با هوا، خون و لیدوکایین.
- تکنیک گرفتن و تزریق چربی.
- میزان چربی تزریق شده.
محل های برداشت چربی جهت تزریق چربی
انتخاب محل دهنده چربی مهم است. قسمت خارجی ران محل تزریق است ولی چربی از محلهای دیگر از جمله شکم، باسن و.. هم قابل استخراج است، استخراج چربی از نواحی از بدن که به رژیم غذایی مقاوم است ارجح میباشد.
اجتناب از آسیب سلولهای چربی در هنگام استخراج مهم است بدین لحاظ باید از سرنگهای مخصوص و با حداقل فشار منفی اقدام به انجام این عمل نمود. وجود خون در چربی تزریق شده باعث تخریب سریعتر سلولهای چربی میشود لذا جدا کردن خون و لیدوکائین از چربی ضروری است. در نواحی با پوست نازک از تزریق سطحی و بیش از میزان لازم باید اجتناب کرد. ماندگاری چربی تزریق شده وابسته به تکنیک تزریق چربی و همچنین ناحیه گیرنده از چند ماه تا چند سال متغیر است. نواحی با کمترین تحرک و بالاترین خونرسانی، بیشترین ماندگاری را دارند. بیشترین ماندگاری در نواحی پیشانی، زیر چشم، گونه و پشت دست و کمترین ماندگاری در ناحیه لب، خط اخم و خط خنده می باشد.
مزایای تزریق چربی
- مزیت تزریق چربی نسبت به تزریق انواع پركنندهها مانند ژل ها بسیار زیاد است.
- اما ماندگاری چربی تزریق شده همانطور كه قبلا گفته شده بستگی به نحوه برداشت و نحوه تزریق دارد. كه نكات كلیدی آن اگر رعایت شوند از ماندگاری بسیار طولانی برخوردار خواهد بود. چربی را میتوان بمدت 6 ماه در یخچالهای معمولی و 2 سال در یخچالهای صنعتی نگهداری و سپس مجددا تزریق كرد. بنابراین اگر فردی پس از تزریق اول بخواهد مجددا قسمتی از ناحیه تزریق شده را پر كند چربی به راحتی در دسترس است و فقط نیاز به یک تزریق مجدد دارد.
- تزریق چربی همان قوام طبیعی چربی است كه لمس چربی بسیار نرمال بنظر میرسد در حالی كه ژل و یا پروتز سفت و مشخص میباشد و قابل تشخیص است كه چیزی غیر طبیعی در زیر پوست وجود دارد.
- امكان ایجاد عفونت در ژل ها و پروتزها بسیار بیشتر از چربی است.
- از مزایای مهم دیگر چربی، عدم امکان ایجاد آلرژی است كه در ژلها شایعتر میباشد.
عوارض تزریق چربی
کلینیک تخصصی پوست و مو صدف، بهترین کلینیک تزریق چربی در اصفهان است که فرصتی ویژه را برای علاقه مندان به زیبایی فراهم خواهد کرد.
در برخی موارد در صورت رعایت نکردن اصول از طرف پزشک یا خود فرد، عفونت هم جزء عوارض احتمالی است. البته عوارض این عمل بیشتر به شكل تورم در ناحیه تزریق شده است كه پس از 2 هفته از بین میرود. معمولا کبودی ندارد. (به جز در ناحیه زیر چشم كه امكان کبودی هست و آن هم طی 12-10 روز از بین خواهد رفت).
ماندگاری تزریق چربی
نتایج تزریق چربی تماما بستگی به تکنیک انجام و مهارت پزشک دارد و اگر درست و دقیق انجام نشود چربی برای مدت 4-3 هفته بیشتر دوام نخواهد داشت و جذب میشود.
کلینیک تخصصی پوست و مو صدف ، بهترین کلینیک تزریق بوتاکس در اصفهان است که فرصتی ویژه را برای علاقهمندان به زیبایی را فراهم خواهد کرد.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تزریق چربی صورت
تاریخ انتشار : 1399-02-01تاریخ بروز رسانی : 1403-06-31 -
تزریق چربی به پیشانی
تاریخ انتشار : 1399-04-15تاریخ بروز رسانی : 1402-07-26 -
تزریق چربی به دست
تاریخ انتشار : 1399-06-17تاریخ بروز رسانی : 1402-07-29 -
علت از بین رفتن چربی زیر پوست و درمان آن با پیوند چربی
تاریخ انتشار : 1400-08-30تاریخ بروز رسانی : 1402-08-09 -
مزایای تزریق چربی
تاریخ انتشار : 1399-03-20تاریخ بروز رسانی : 1402-07-26
نظرات کاربران درباره این مطلب :اعتمادفر [ 1402-07-13 ]
من صورت لاغری دارم و در کل لاغرم از کجا بدونم که میشه از چربی بدن خودم برای تزریق استفاده کرد
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .